Auto huren

Ben je in Bilbao en wil je graag iets van de omgeving zien? Dan is het handig om een auto te huren zodat je de vrijheid hebt en niet aan het openbaar vervoer vastzit. Op deze pagina zijn een aantal autoverhuurbedrijven te vinden en handige informatie over verzekeringen, extra kosten en leuke steden en dorpen in de buurt.

Waar huur je een auto?

Sunny Cars

Onze tip is Sunny Cars. Hier kan je auto’s zoeken op afhaalplek en tijd en krijg je gelijk een lijst welk type auto waar beschikbaar is. Sunny Cars biedt:
• Huurauto’s op maat
• All-in huursom
• Geen boekings/creditcard kosten
• Gratis wijziging doorvoeren

Leuke bestemmingen!

Rondom Bilbao zijn genoeg leuke dorpjes en steden om te bezoeken wanneer je een auto huurt.

Durango

Op ongeveer 40 minuten rijden ligt de stad Durango. Dit kleine dorpje ligt tussen de bergen en is heerlijk om lekker rond te wandelen.

San Sebastian

Op anderhalf uur rijden ligt San Sebastián. De stad heeft een prachtige kust en mooie natuur en is perfect voor een dagje erop uit. Bekijk de website Smaakvol San Sebastian voor meer informatie!

Urkiola

Op 50 minuten rijden ligt het natuurpark Urkiola. Voor de wandelliefhebbers is dit dé plek om te hiken en genieten van de natuur!

Auto ophaal- en afleverlocatie

Als je je auto op een andere plek wilt ophalen of afleveren is dit in principe geen probleem. Je kunt online aangeven waar en hoe laat je je auto wilt halen of ophalen.

Benzinestations

In Spanje zijn genoeg tankstations waar je kan tanken. Een bekend bedrijf is Repsol, waar je de dichtstbijzijnde tankstations kunt bekijken op hun website. Bij de meeste bezinepompen is het mogelijk om te pinnen, cash te betalen of met creditcard af te rekenen.

Tips

– Een extra bijrijder kost meestal meer geld, let hier op.
– Ben je 25 jaar of jonger of heb je pas net je rijbewijs gekregen? Dan is het handig om van tevoren op te zoeken of je een auto mag huren en of hier extra kosten aan verbonden zijn.
– Kinderzitjes zijn vaak extra te huur bij de verhuurbedrijven.
– Let goed op de voorwaarden van autoverhuurbedrijven. Soms kan je je laten verzekeren voor ongevallen, bij andere is dit op eigen risico of kan je los een verzekering aanschaffen. Lees goed de kleine letters!
– Wil je meer inspiratie opdoen, kijk dan eens naar deze rondreis in Noord-Spanje! 

Comments are closed.