E-book


Van plan om een stedentrip te maken naar Bilbao of gewoon nieuwsgierig naar deze stad? Dan is het Bijzonder Bilbao E-book echt iets voor jou! Mooie bezienswaardigheden, gezellige eettentjes en bars, leuke tips en nog veel meer. Dit allemaal in een handig E-book dat gemakkelijk te downloaden is op al jouw apparaten!

Wat?

In het Bijzonder Bilbao E-book lees je in vijf hoofdstukken alles wat je dient te weten voor een onvergetelijke stedentrip. Waar kun je goed eten, waar kun je een lekker biertje drinken, wat zijn mooie slaapplekken, wat is er te doen in Bilbao en zijn omgeving en nog veel meer. Daarnaast vertelt een local je haar favoriete spots zodat je de stad kunt beleven als een echte Spanjaard. De plattegrond geeft je een handig overzicht van de hele stad zodat je kunt zien waar je welke bezienswaardigheden vindt. Mocht je even uit de stad willen trekken en bijvoorbeeld naar het strand willen gaan of een dagje naar San Sebastian, je leest er van alles over in het E-book.

Nog meer…

Ben je op zoek naar wat achtergrondinformatie over Bilbao? Dan ben je hier ook aan het goede adres. In het E-book wordt een interessant stukje geschiedenis vertelt en er worden vier wijken uitgelicht. Daarnaast worden de handigste vervoersmiddelen in de stad beschreven.

Dit is het e-book over Bijzonder Bilbao in Spanje!
‘Bijzonder Bilbao’

De titel van het E-book zegt het al; Bilbao is een bijzondere stad. Om dat idee compleet te maken is er in het E-book een hoofdstuk met deze titel toegevoegd. Hier vind je spots die wij heel gaaf vinden! Van een bijzonder winkeltje tot een wat onbekendere bezienswaardigheid in de stad.

Waarom?

– Compleet en overzichtelijk
Het Bijzonder Bilbao E-book is een overzichtelijke reisgids met heel veel informatie. De gids bevat bijna 40 pagina’s en elke pagina is even interessant en rijk aan handige tips.
– Uniek
Bijzonder Bilbao biedt een reisgids met alle praktische informatie over de stad, maar daarnaast staan er ‘bijzondere’ spots in en wordt er met een local gesproken!
– Praktisch
Het E-book is reisgids die je altijd bij de hand hebt. Wel zo handig als je even wat wilt opzoeken terwijl je door de straten van Bilbao loopt. Of gewoon in Nederland, overal is het E-book namelijk beschikbaar. Nog een pluspunt: je hoeft geen zwaar boek mee te sjouwen!

Prijs

€7,50

Handig om te weten

Het E-book kun je op allerlei apparaten openen. Hier volgt wat informatie over een aantal verschillende opties. Om het E-book te openen op iOS-apparaten (alles van Apple) raden we je aan om dit via iBooks te doen. Deze app staat hoogstwaarschijnlijk al geïnstalleerd op jouw iPhone, iPad etc., maar mocht dit niet zo zijn, kun je deze gemakkelijk downloaden in de Apple Store. Daarnaast is het mogelijk om ‘Adobe Reader’ te gebruiken. Heb je een Android-apparaat (tablets, smartphones etc.) of een Windows Phone? Dan raden we je ook aan om het E-book in de gratis app ‘Adobe Reader’ te openen. Om het E-book te openen met een E-reader kun je het beste ‘Adobe Digital Editions’ gebruiken.

Bestellen!

Het Bijzonder Bilbao E-book kun je hier bestellen. Je kunt betalen met iDEAL, Paypal, Bancontact en creditcard. Als je betaald hebt, ontvang je het E-book meteen in je mailbox. Kijk daarbij ook even in je spambox!

Comments are closed.