Handig!

Je koffer is volgepakt met je mooiste bikini’s, zwembroeken, jurkjes en T-shirts. In gedachten lig je al helemaal op het strand of sta je al vol bewondering naar Picasso te kijken in het Guggenheim. Dan komt de realiteit om de hoek kijken… Wat voor weer is het eigenlijk in Bilbao? En hoe kom ik vanaf het vliegveld in de stad? Speciaal voor jou delen wij onze beste tips en tricks voor in Bilbao! Erg Handig!

Activiteiten

Naast het zien van alle bezienswaardigheden is het natuurlijk leuk om iets te ondernemen als je in de stad bent! Of dat nou iets actiefs is, gratis, met kinderen, of dat het gewoon lekker ontspannen is maakt niet uit. Op deze pagina staan allerlei leuke activiteiten die in en rondom Bilbao te beleven zijn!

Baskische ontwerpers

In Bilbao is er heel veel creativiteit te vinden! Hieruit ontstaan er ook hele mooie, unieke producten. Wij hebben voor jou een paar creatieve ontwerpers gevonden waarvan je ziet dat hun ontwerpen one-of-a-kind zijn en jij de enige bent die ermee zal schitteren! De ontwerpers die wij voor jou hebben uitgezocht, ontwerpen kleding, schoenen, sieraden, eten, objecten en nog veel meer!

Bijzondere souvenirs

Zit je reisje naar Bilbao er bijna op? En wil je graag iets leuks mee naar huis nemen als aandenken? Hmmm…maar wat? Om je een beetje inspiratie te geven hebben wij een aantal leuke, bijzondere souvenirs uitgezocht. Dat is nog eens iets anders dan een magneetje!

Lokale designers

Kunst heb je uiteraard in alle vormen en maten. Vaak denken we gelijk aan schilderijen en beelden, maar ook op het gebied van mode kan Bilbao behoorlijk kunstzinnig zijn. Op de pagina lokale designers lees je meer over een aantal ontwerpers uit de omgeving.

Reizen en vervoer

Ga je lekker op vakantie naar Bilbao is het natuurlijk handig om te weten hoe het openbaar vervoer werkt, waar je auto’s en fietsen kunt huren en hoe duur de taxi nou eigenlijk is. Op deze pagina staan antwoorden op al deze vragen!

Talenscholen

“¿Puedo.. Preg.. un.. tar.. algo..?” Ach, laat ook maar. “Can I ask you something?” Hoogstwaarschijnlijk een van de meest gestelde vragen en een schrik voor vele Spanjaarden. We spreken hier namelijk van een taalbarrière… Toch is Spaans een van meest gesproken talen ter wereld! Voor iedereen die deze prachtige wereldtaal wil leren om zo zijn vakantie fluitend door te komen, hebben wij een aantal talenscholen voor je opgezocht. Lees meer over deze talenscholen op deze pagina.

Weer en klimaat

Zo, klaar om je koffer in te pakken! Maar wat ga je eigenlijk meenemen? Zonnebrandcrème? Of toch maar een sjaal? Bikini? Of toch maar een lange broek? Op de pagina weer en klimaat lees je alles over het weer in Bilbao, zodat je precies weet wat je allemaal moet inpakken![/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.