Activiteiten

Naast alle gave bezienswaardigheden is het natuurlijk handig om te weten welke activiteiten er te beleven zijn in Bilbao. Wil je naar een pretpark, gaan shoppen of liever iets avontuurlijks doen? Bekijk dan deze pagina!

10X gratis Bilbao

Je gaat lekker op vakantie naar Bilbao maar hebt geen zin om overal voor te betalen om naar binnen te gaan? Geen probleem! Gelukkig zijn er in Bilbao ook activiteiten die gratis zijn en die hebben wij voor jou op een rijtje gezet op deze pagina!

Avontuurlijke Activiteiten

Voor de thrill-seekers is er goed nieuws! Bilbao bruist van de avontuurlijke activiteiten. Er zijn mogelijkheden om te kajakken, raften, klimmen, bungeejumpen en meer! Even geen zin om een bezienswaardigheid in het centrum te bekijken, ga dan naar deze pagina en ontdek meer over deze gave activiteiten!

Kinderactiviteiten

Het is niet altijd makkelijk om te zorgen dat de kinderen de tijd van hun leven hebben op een stedentrip. Er zijn in Bilbao veel activiteiten te beleven die voor kinderen evenals volwassenen heel leuk zijn waaronder een aquarium, een sprookjes bos en een kasteel. Bekijk deze pagina voor meer informatie!

Spa en Ontspanning

Naast het wandelen de hele dag is even lekker ontspannen ook fijn. Ontspannen kan voor iedereen iets anders betekenen, voor de een is het een massage, voor een ander een dagje naar het strand. Bekijk deze pagina voor meer informatie!

Pretparken

Hoe lekker is het om een dagje een pretpark te bezoeken en je helemaal los te laten gaan? Bilbao heeft geen grote pretparken maar wel een aantal kleintjes! In Bilbao is een grote speeltuin voor de kids te vinden, Parque Infantil. Ook heeft Bilbao een Mystery room, in deze ‘kamer’ speel je met een groep een spel en probeer je uit de kamer te ontsnappen. Een ander leuk spel wat je in de stad kunt doen is plaatsnemen in de Formule 1 stimulator, waar het net lijkt alsof je echt in een raceauto zit.

Shoppen

Bilbao is een stad waar heel goed geshopt kan worden. De stad heeft veel internationale merken en winkelcentra. Op de grote straat die dwars door Bilbao loopt (Gran Via) zitten de meeste winkels. Zoals we in Nederland de Bijenkorf hebben, hebben ze in Spanje de el Corte Ingles. Een groot warenhuis waar veel verschillende merken verkocht worden. Het is zeker de moeite waard om de winkels te bezoeken in Bilbao.

Surfen

Bilbao is een perfecte locatie om te surfen, dus pak je board, wapper je haren in de wind en spring de zee in. De golven aan de Noordkust zijn fantastisch, en er zijn veel surfscholen waar je les kunt krijgen en boards kunt huren. Zo heb je de surfschool Uribe Kosta. Ben je niet zo van het surfen? Dan kan je hier gelukkig ook peddelen op een sup.

Comments are closed.